Slovenija
    |         |    

KarieraAvon je največje svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetike. Prisoten je na vseh celinah, v več kot 100 državah in ima več kot 6,4 milijonov predstavnikov. Vizija našega podjetja se glasi: "Želimo biti podjetje, ki zadovoljuje osebne potrebe žensk po vsem svetu." Za dosego ciljev smo si postavili najvišje vrednote, ki so osnova naše dejavnosti in poslovanja: zaupanje, spoštovanje, vera, skromnost in poštenost.

S kakovostnimi izdelki zadovoljujemo potrebe različnih generacij žensk po vsem svetu. Avon ponuja odlične možnosti za zaslužek ter možnost razvoja kariere. S stalnim usposabljanjem, motiviranjem in nagrajevanjem zaposlenih ter dinamičnimi in inovativnimi procesi je Avon postal atraktiven in poslovno privlačen.

Svojim zaposlenim dajemo možnost lastne izbire in enakih možnosti za napredovanje. V delovnem okolju cenimo raznolikost ter podpiramo zaposlene pri ohranjanju ravnotežja med delom in zasebnim življenjem.

Če menite, da bi se s svojimi sposobnostmi, interesom in delovno etiko vklopili v naše dinamično poslovno okolje, pošljite vaš življenjepis na spodnji e-mail naslov. Avon vas bo kontaktiral v primeru potrebe po zaposlovanju.


Vaš Avon


Trenutna prosta mesta
Išči za prosta delovna mesta