Slovenija
    |         |    

NAZADNJE OSVEŽENO: 05.05.2022.

Politika piškotkov


Ta Politika piškotkov opisuje različne vrste piškotkov ali podobnih tehnologij, ki se lahko uporabljajo v zvezi z Avonovo spletno stranjo, s katere dostopate do te Politike piškotkov ("spletna stran"), in kako lahko upravljate piškotke. To Politiko piškotkov lahko kadar koli spremenimo. Prosimo preverite, kdaj je bila ta Politika piškotkov nazadnje spremenjena, v razdelku "NAZADNJE OSVEŽENO" na vrhu te spletne strani. Vse spremembe te Politike piškotkov začnejo veljati, ko je spremenjena Politika piškotkov dana na voljo na spletni strani ali je preko te dostopna.

Upoštevajte, da v obsegu kolikor podatki zbrani preko piškotkov predstavljajo osebne podatke, te osebne podatke obdelujemo v skladu z našo Izjavo o zasebnosti.

Kako dolgo bodo piškotki ostali v moji napravi?

Dolžina časa, ko piškotek ostane na vašem računalniku ali mobilni napravi, je odvisna od tega, ali gre za "trajni" ali "sejni" piškotek. Sejni piškotki trajajo, dokler ne prenehate brskati, trajni piškotki pa, dokler ne potečejo ali so izbrisani. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, je trajnih in potečejo od 30 minut do dve leti od datuma, ko so bili preneseni na vašo napravo. Za več informacij o tem, kako nadzirati piškotke in kako jih odstraniti pred njihovim iztekom, glejte spodnji razdelek.


Kako upravljam piškotke?

Piškotke s spletne strani lahko zavrnete ali sprejmete ob vsakokratnem obisku spletne strani
ali z nastavitvami piškotkov v vašem brskalniku. Informacije o postopku za omogočanje ali onemogočanje piškotkov v okviru Avonove rešitve za piškotke so na voljo na povezavi v prejšnji povedi. Informacije o postopku, ki ga je treba upoštevati za omogočanje ali onemogočanje piškotkov v brskalniku, so na voljo na spletni strani vašega ponudnika internetnega brskalnika preko razdelka za pomoč. Za informacije o pogosto uporabljenih brskalnikih si lahko ogledate naslednjo spletno stran, ki ni povezana z družbo Avon, http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html Upoštevajte, da v primeru onemogočenih piškotkov vse funkcije spletne strani morda ne bodo delovale, kot bi morale.


Če s piškotki ne strinjate, to ne pomeni da se piškotki, ki so na podlagi vašega prejšnjega soglasja že shranjeni na vaši napravi, samodejno izbrišejo. Te piškotke boste morali izbrisati ročno, tako da boste sledili navodilom v svojem spletnem brskalniku.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja, pripombe ali prošnje v zvezi s to Politiko piškotkov, nam pišite na elektronski naslov varstvo.podatkov@avon.com ali pišite Avon d.o.o. (Letališka cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija).